sportartikelen

Slam Ball van 20 kilo

(19) Een Slamball is een ideale manier om verschillende spiergroepen aan te pakken en je uithoudingsvermogen te verbeteren.  De bal is verkrijgbaar in 3,5,7, 10,15 of 20 kilo. Ze zijn gemaakt van kunststof en gevuld met zand en lucht. Deze slamballs zijn van sportschoolkwaliteit. 

naar de website

Bokshandschoenen Gorillasports 12 ounce

(19) Een paar bokshandschoenen in een zwarte kleur met het merk Gorillasports erop. De bokshandschoenen zijn in 12 ounce en zijn gemaakt van ademend textiel en synthetisch leer met gewatteerde naden.

naar de website

3-1 foamroller

(19) Dit is een unieke foam roller. Deze 3-1 foam roller. Deze foamroller heeft namelijk een bluetooth functie en een ingebouwde luidspreker.met een foamroller zorg je voor het herstel van je spieren. 

naar de website

3 kettlebells van 4 6 en 8 kilo

(19) Een voordeelset van 3 kettlebells van 4, 6 en 8 kilo. Heerlijk voor de beginner om rustig gewend te raken aan het gebruik van kettlebells. Makkelijk om thuis mee te trainen waarbij je veel verschillende oefeningen kan doen voor verschillende spiergroepen. De gewichten zijn gemaakt van kunststof. 

naar de website

Medicine ball van 4 kilo

(19) Dit is een medicine Ball van 4 kilogram. De bal is ook verkrijgbaar in 1,2 en 5 kilo.  De bal is van sportschoolkwaliteit en is gemaakt van kunsstof. Met een medicine ball kan je een groot scala aan oefeningen doen voor veel verschillende spiergroepen. 

naar de website

Halter set 108 kilogram van gietijzer

(19) Dit is een halterset van bij elkaar 108 kilo. Deze gietijzeren halterset bevat 2 dumbells, 1 halterstang en 1 curlstang. De openingen van de halterschijven zijn 30/31 mm. De halterset is van sportschoolkwaliteit en zeer professioneel. De set neemt geeft je talloze mogelijkheden voor het trainen van spiergroepen van  armen, schouders, borst, rug en beenspieren. 

naar de website

Kettlebell 12 kilogram van gietijzer

(19) Een kettlebell gemaakt van gietijzer met een rubber coating. De kettlebell is 12 kilogram en is ook verkrijgbaar in 8, 16 en 20 kilo. De kettlebell is van een professionele kwaliteit. 

naar de website

Balance board

(19) Deze balance board met weerstandsgrepen is gemaakt van kunststof. Het board is van goede kwaliteit en is voor de sportschool, maar kan eventueel ook voor thuis gebruik. Op de balance board kan je coördinatietrainingen en balanstrainingen doen. Hiermee vergroot de kans op betere resultaten met andere oefeningen.

naar de website

Boks set 4 delig

(19) Dit is een boks set bestaand uit 4 dingen: Een bokszak, bokshandschoenen, een springtouw en bandage.  Zo kan je lekker thuis verantwoord aan de slag. Boksen op de bokszak is ideaal om je conditie op peil te houden en om de dag even lekker van je af te slaan.

naar de website

Curlstang set van 35 kilo

(19) Deze curlset van 35 kilo is gemaakt van kunststof.  De gewichten zijn verstelbaar. De set neemt weinig ruimte in beslag en dat maakt thuis trainen ideaal. Trainen wanneer jij wil met deze curl stang kan je makkelijk armen, schouders en borst trainen. met een curl stang komen jouw armen en polsen in een andere positie en zo ontlast je de pezen en kan je je volledig focussen op het versterken van de spieren. 

naar de website

Plyo Box van het merk Gorilla

(19) Een plyo Box is een heerlijke toevoeging aan je work-out. Met een plyobox kan je op een explosieve manieren werken aan je uithoudingsvermogen. Daarnaast train je ook je been -en kuitspieren. Door regelmatige oefeningen op de Plyobox te doen, kan je ook hoger springen. Daarom is het vaak handig voor keepers, basketballer en volleyballers bijvoorbeeld. 

naar de website

Pro Sledge Hammer 12 kilo

(19) Dit is een Pro Sledge Hammer van 12 kilo.  De hamer is gemaakt van gietijzer en is goed voor de explosiviteit van de spieren, uithoudingsvermogen en coördinatie.

naar de website

Verstelbare halterset van 22 kilo

(19) Deze verstelbare halterset van 22 kg is van een hoge kwaliteit. De stang is gemaakt van chroom en de gewichten van gietijzer. Bij de set zitten 4 sterdoppen.  De set bevat 2 korte stangen van ieder 2,5 kilo en 12 schijven met een totaal gewicht van 17 kilo. 

naar de website

Dumbellset van 20 kilo gemaakt van gietijzer

(19) Dit is een dumbellset van 20 kg. De dumbells zijn van sportschoolkwaliteit en voor professioneel gebruik. Natuurlijk kan je ze ook gewoon thuis gebruiken.  De gewichten zijn van gietijzer. De dumbells zijn handig om je armen, borst en schouders mee te trainen. 

naar de website

Kettlebell 20 kilogram gietijzer

(19) Dit is een kettlebell van 20 kilogram gemaakt van gietijzer. De kettlebell is van professionele kwaliteit en is ideaal voor de sportschool, maar ook voor thuisgebruik. Met de kettlebell kan je iedere spiergroep aanpakken en je uithoudingsvermogen verbeteren door bijvoorbeeld de kettlebell swing. 

naar de website

Yogamat deluxe

(19) Yoga toevoegen aan je training kan enorme voordelen hebben. Zo krijg je een mooie afwisseling van explosief trainen en je rust pakken. TIjdens Yoga kom je niet alleen tot rust, maar werk je ook flexibiliteit, balans en mobility. Deze yogamut Deluxe is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals felle kleuren (groen, geel, blauw) als rustige kleuren (zwart, grijs).  De yogamat heeft een antislip laag, is huidvriendelijk en heeft extra dik schuim, wat zorgt voor optimale demping. 

naar de website

Fitness step voor thuisgebruik

(19) Deze professionele fitness step is in grote verstelbaar en heeft een belasting van 300 kilo.  De step is van sportschool kwaliteit en heeft een anti-slip oppervlak. 

naar de website

Leren bokshandschoenen van het merk Scorpion in maat 14.

(19) Dit zijn leren bokshandschoenen van het merk Scorpion in maat 14.  De handschoenen zijn gemaakt van echt leer en hebben een klittenbandsluiting. Ze zijn handgemaakt en hebben speciale schuim met hoge dichtheid. 

naar de website

Kettlebell 24 kilogram van staal voor competities

(19) Deze kettlebell van 24 kilogram is gemaakt van staal en speciaal voor het gebruik binnen competities. De kettlebell is verkrijgbaar vanaf 8 kilo tot aan 30 kilo. 

naar de website

Fitness handtrainers

(19) Dit is een set van twee stuks handtrainers. De handtrainers zijn van sportschool kwaliteit en ze zijn gemaakt van verchroomd staal. De handtrainers zijn voorzien van zacht schuim en zijn voor sterke handen en onderarmen.

naar de website